Webinar Renovatiebegeleiding

IGS lokaal woonbeleid GAOZ en het Energiehuis Limburg slaan de handen in mekaar om de inwoners uit Genk, As, Oudsbergen en Zutendaal (GAOZ) te ondersteunen bij de energetische renovatie van hun woning. Grondige renovaties worden steeds belangrijk. Om het kostenplaatje en de technische complexiteit goed in te schatten is objectief en deskundig advies zeer belangrijk.

Daarom voorzien de GAOZ -gemeenten vanaf 2021 samen in renovatiebegeleiding voor alle woningeigenaars in hun gemeente, zowel voor eigenaar-bewoners als verhuurders. Naast deskundig advies levert onze renovatiebegeleider ook een kwaliteitscontrole en een goed plan van aanpak aan. Heb je verbouwplannen en wil je het graag goed aanpakken? Vraag dan zeker een intakegesprek aan met de Renocoach via deze link.

Op 20 april volgende 40 deelnemers het eerste webinar van de renocoach. De presentatie en een overzicht van gestelde vragen en antwoorden vind je onderaan deze pagina. Onze Renocoach Debby legt je in onderstaande video ook uit wat je van de dienstverlening van de renocoach mag verwachten.

Filter op categorie