Renocoach

De RENOcoach helpt je op weg met je verbouwing en stippelt met jou een stappenplan uit.

Voor bepaalde doelgroepen voorziet de RENOcoach een renovatiebegeleiding op maat. Dit gaat onder meer om ondersteuning bij aanvraag en vergelijking van offertes, de opmaak van beperkte meetstaten of andere technisch-administratieve hulp.

Voor wie?

Voor alle Genkse huishoudens die hun woning duurzaam willen verbouwen. Renovatiebegeleiding op maat is beschikbaar voor volgende doelgroepen:

  • Huishoudens die grondig willen renoveren
  • Verhuurders
  • Huishoudens die op elektriciteit verwarmen
  • Groepen bewoners die samen willen renoveren (in hun wijk, buurt, straat,…)

 

Procedure

Stap 1: aanmelden

Je meldt jezelf aan via renocoach@stebo.be of via www.stebo.be/renocoach. Je vult de gegevens in van jezelf en je woning. Zo kan de Renocoach je hulpvraag analyseren en gerichter te werk gaan.

Stap 2: inplannen van een huisbezoek.

De Renocoach neemt contact met je op om een afspraak te maken. Om je goed te kunnen helpen, komt de Renocoach aan huis. Bij normale drukte duurt het 2 weken voor je een reactie krijgt van de renocoach. Duurt het wat langer? Contacteer de Renocoach dan via renocoach@stebo.be  of T 089 77 81 28

Stap 3: Advisering

De Renocoach adviseert je op maat. Vraag aan de Renocoach wat de mogelijkheden zijn om een adviesrapport te krijgen.

Stap 4: verdere begeleiding

Bekijk met de Renocoach welke verdere ondersteuning je nog nodig hebt. Voor bepaalde doelgroepen voorziet de stad Genk uitgebreide ondersteuning. De Renocoach geeft je de mogelijkheden aan, zoals het helpen opvragen van offertes, gericht technisch advies, premieadvies,...

Meer info

Renocoach@stebo.be of T 089 77 81 28

Online aanmelden?

www.stebo.be/renocoach