Renocoach

De RENOcoach helpt je op weg met je verbouwing en stippelt met jou een stappenplan uit.

De RENOcoach biedt een renovatiebegeleiding op maat. Dit gaat onder meer om ondersteuning bij aanvraag en vergelijking van offertes, de opmaak van beperkte meetstaten of andere technisch-administratieve hulp.

Voor wie?

Voor alle huishoudens uit As, Genk, Oudsbergen en Zutendaal die hun woning duurzaam willen verbouwen. Renovatiebegeleiding op maat is beschikbaar voor alle inwoners uit de 4 GAOZ gemeenten. Ook voor huurwoningen! Voorwaarde is uiteraard dat de woning gelegen is in 1 van de 4 gemeenten.

 

Procedure

Stap 1: aanmelden

Je meldt jezelf aan via renocoach@stebo.be of via onderstaande knop. Je vult de gegevens in van jezelf en je woning. Zo kan de Renocoach je hulpvraag analyseren en gerichter te werk gaan.

AANMELDEN RENOCOACH

Stap 2: inplannen van een huisbezoek.

De Renocoach neemt contact met je op om een afspraak te maken. Om je goed te kunnen helpen, komt de Renocoach aan huis. Bij normale drukte duurt het 2 weken voor je een reactie krijgt van de renocoach. Duurt het wat langer? Contacteer de Renocoach dan via renocoach@stebo.be  of T 089 39 16 64

Stap 3: advisering

De Renocoach adviseert je op maat. Vraag aan de Renocoach wat de mogelijkheden zijn om een adviesrapport te krijgen.

Stap 4: verdere begeleiding

Bekijk met de Renocoach welke verdere ondersteuning je nog nodig hebt. Voor bepaalde doelgroepen voorziet de stad Genk uitgebreide ondersteuning. De Renocoach geeft je de mogelijkheden aan, zoals het helpen opvragen van offertes, gericht technisch advies, premieadvies,...

Meer info

Renocoach@stebo.be of T 089 39 16 64

Online aanmelden?

https://stebo.be/renocoach/

QR code Renocoach