Wij renoveren samen

Wijkrenovatie van As-centrum?

Je steentje bijdragen aan een mooi centrum, iets doen aan de klimaatopwarming en ondertussen geld (en energie) besparen? Het kan zeker, met de wijkrenovatie van As-centrum! Een ervaren renovatiebegeleider van Stebo begeleidt alle woningeigenaars in het centrum bij de isolatie en/of renovatie van hun woning. Denk bijvoorbeeld aan het opvragen van offertes, controleren van aannemers en het uitstippelen van een stappenplan. Via het woonloket van de gemeente As mis je geen enkele premie. Zij helpen bij alle premieaanvragen. Wie plannen had om de woning aan te pakken: laat deze kans niet liggen.

Jij bepaalt wat je investeert

Je kan al meedoen vanaf 1 ingreep. Zo kan je kiezen uit een breed menu aan investeringen. Dakisolatie, spouwmuurisolatie, een nieuwe CV-ketel, zonnepanelen,... Je bepaalt zelf hoe ver je hier in gaat: light of extra large.

Deskundige begeleiding

Deskundige renovatiebegeleiders van Stebo begeleiden de bewoners van As-centrum. Iedereen in de wijk krijgt een flyer en brief in de bus. Wie interesse heeft om verder te gaan, krijgt een huisbezoek van Stebo waarbij je een advies op maat krijgt uitgewerkt.

100% objectief.

Deze actie wordt ondersteund door jouw gemeentebestuur en is 100% betrouwbaar want in handen van de lokale overheid. We promoten geen producten en hebben geen commerciële belangen. Dus 100% objectief.

Niet van As-centrum, maar toch interesse?

Alle inwoners van As kunnen meedoen, enkel voor het centrum doen we een gerichte werving. Woon je in een andere wijk en wil je toch meedoen, meld je dan aan via het woonloket van je gemeente e-mail: info@woneningaoz.be | T 089 65 45 74.

Meer weten?

Bezoek onze infoavond of onze ontbijtsessie (met gratis ontbijt!) in het pop-up renocafé in As

Waar?

Pop-up Renocafé | Dorpsstraat 60 (postgebouw) |3665 As

Wanneer?

Infoavond | Dinsdag 10 maart 2020 | 20u - 22u

Ontbijtsessie | Zaterdag 14 maart 2020 | 10u-12u

Gelieve in te schrijven via: info@woneningaoz.be of 089 65 45 74.

Hoe meedoen?

Intekenen op de actie kan via www.stebo.be/limburgrenoveert . De renovatiedeskundige zal dan met jou contact opnemen voor verdere begeleiding. Enkel voor inwoners van As!

Meer info

url: www.woneningaoz.be

e-mail: info@woneningaoz.be

T 089 / 65 45 74