Ge-ZON-de daken

Het dak is wellicht het belangrijkste onderdeel van je woning. Een dak zorgt ervoor dat je woning droog, gezond en stabiel blijft. De grootste energiebesparing realiseer je hier. Geen wonder dat iedereen een dak boven z’n hoofd nodig heeft.

Maar hoe zit het me jouw dak? Is het stevig, gezond en energiezuinig? Misschien zit er asbest in je dakbedekking? Als je een woning hebt uit de jaren 60 of 70, dan is die kans reëel. Die wil je op termijn weg. Of wil je zonnepanelen plaatsen? Dit jaar kan dat nog met terugdraaiende teller, volgend jaar niet meer. Dan is er wel weer een premie. En wat met de draagstructuur? Is die nog stevig genoeg voor zonnepanelen en een nieuwe dakbedekking?

Veel vragen, maar ook veel mogelijkheden. Op 29 september organiseerde ISG Lokaal Woonbeleid GAOZ een infoavond over het dak in al zijn facetten. We hadden het over zonnepanelen, asbestverwijdering en dakrenovatie. Apart, of alle drie samen, zijn ze interessant voor jouw dak. Wij helpen je om ook een geZONd dak te realiseren. Wat bieden we?

  • Deskundig advies
  • Begeleiding bij renovatie door onze Renocoach.
  • Persoonlijk advies door onze premieadviseurs. We helpen je de juiste premies aan te vragen. Ook voor de Limburgse renovatielening kan je bij ons terecht.
  • Begeleiding bij asbestverwijdering via onze partner DuboLimburg

Heb je nog bijkomende vragen?

Onderaan deze pagina plaatsen we de presentaties van de avond. We bundelen alle schriftelijke vragen van de avond en plaatsen de antwoorden ook online. We werken ook aan een filmpje over de avond. Dat posten we later. Houd deze pagina dus in de gaten.

Voor meer informatie kan je altijd terecht bij onderstaande partners

IGS Lokaal Woonbeleid GAOZ

Wil je een afspraak maken met de Renocoach voor renovatieadvies? (voor de gemeenten As, Genk, Oudsbergen en Zutendaal)?