Renoveren met de Renocoach

Gepubliceerd op maandag 22 maart 2021 16.01 u.

Claudio en Tatiane kochten drie jaar geleden een woning. Ze wonen er graag maar ontdekten snel een minpuntje aan de woning. “Het was op de bovenverdieping niet warm te krijgen”. Hun renovatiebegeleider vond de oorzaak én bracht de oplossing. Vanaf dit jaar start renovatiebegeleiding onder de naam ‘De Renocoach’ naast Genk ook in As/Oudsbergen/Zutendaal met renovatie-advies op maat.

De Renocoach stelde tijdens zijn huisbezoek meteen vast dat het dak niet voldoende geïsoleerd was. “Onze verwarmingskosten liepen dan ook heel erg op. Zeker omdat we nog een oude mazoutketel hadden met een slecht rendement. De Renocoach adviseerde ons om die te vervangen en om ons dak extra te isoleren”.

Claudio wilde dat advies graag opvolgen. “Maar ik ken er niks van. Gelukkig schoot ook hier de Renocoach ons te hulp. Hij heeft ons gratis begeleid en advies gegeven over de offertes die we aanvroegen. Zo zijn we zeker dat we de juiste investeringen doen en met correcte aannemers werken. Volgende week start de dakwerker en de installatie van de gasketel volgt snel.”

Claudio kon voor deze investering gebruik maken van de voordelige Vlaamse energielening aan 0% interest. “Je kan tot 15 000 Euro lenen aan 0% interest. Ook hierbij kregen we advies van de Renocoach. We betalen nu 85€ per maand terug, maar onze verwarmingskosten zullen gevoelig dalen. We kregen heel wat premie-advies waardoor we geen enkele euro premie missen. Met het geld van deze premies kunnen we nu onze badkamer volledig vernieuwen. Allemaal dankzij de begeleiding door de Renocoach!

Alle eigenaars van een woning (ook verhuurders!) in Genk, As, Zutendaal en Oudsbergen kunnen beroep doen op de begeleiding en advies van de Renocoach.

Meer info bij het woonloket in je gemeentehuis of via www.woneningaoz.be/renocoach. Of meld je aan voor een huisbezoek via