Fotografie Philippe van Gelooven

Bouwadvies

Duurzaam bouwen en wonen betekent aan comfort winnen én tegelijk je portemonnee én het milieu een handje te helpen.

Dubolimburg helpt je graag op weg met advies op maat. Daarvoor zijn er drie formules: gratis Quickscans (oftewel kort mondeling advies), Bouwadvies en Bouwadvies XL.

Een Quickscan is een kort mondeling advies dat in maximaal 20 minuten een antwoord geeft op je concrete vragen rond duurzaam bouwen. Je krijgt ook telkens informatie over premies. Quickscans zijn gratis en worden gegeven aan de hand van maximaal 2 concrete vragen. Opgelet: een Quickscan kan enkel na afspraak én het invullen van het aanvraagformulier! Quickscans worden gegeven in de gebouwen van Dubolimburg ( Greenville-Centrum-Zuid 1111 – Houthalen-Helchteren – 011/39 75 75 – info@dubolimburg.be ).

Bouwadvies: heb je meerdere vragen, of blijkt dat het advies niet binnen het tijdsbestek van een Quickscan kan worden uitgevoerd, dan reserveer je een 'Bouwadvies'. In maximaal 1 uur kan je, uitsluitend op donderdagen bij Dubolimburg, je (ver)bouwplan laten screenen, krijg je naast een informatiebundel ook de nota's van het gesprek.
Bouwadvies kost 75 euro én kan enkel na afspraak. Bouwadvies kan je reserveren door het aanvraagformulier in te vullen.

Huisdokter: Ga je grondig renoveren en wil je dat op een zeer duurzame manier doen? Dubolimburg stuurt – indien je woning en je plannen voldoen aan onze criteria – een gratis HUISDOKTER naar je toe. Je krijgt gedurende 2 uur gratis, objectief en onafhankelijk advies.

Wil je doorgedreven renoveren en wil je dat jouw verbouwing als voorbeeld voor andere Limburgers kan dienen? Dan kan je de Huisdokter van Dubolimburg op visite vragen. Onze specialist komt aan huis en staat Limburgse verbouwers gratis bij met hun plannen en bekijkt welke winst je als bouwheer kan maken, zowel op financieel vlak als wat leef- en wooncomfort betreft.

Afspraak maken?

Inschrijven voor advies kan via www.de-huisdokter.be of door hier te klikken.